Den bedste undervisning kræver
De bedste værktøjer

 

 

 

Prøv SkoletubeBestil Skoletube

LærIT er kreative værktøjer og virtuelle læringsrum tænkt i en didaktisk kontekst. Hos os finder alle en mulighed for at fortælle og vise frem.

Vi vil revolutionere brugen af online værktøjer i undervisningen.

– IT skal integreres, når det giver merværdi til –

Undervisning og læring

Elever viser deres forståelse via medier og værktøjer, kommunikerer om deres produktioner i læringsmiljøer og kvalificerer deres forståelse på baggrund af undervisningen.

Der er mange, der allerede har valgt...

 

De bedste digitale værktøjer

De 23 værktøjer på Skoletube er målrettet undervisning, og du får adgang til den fulde version af dem alle. Alle værktøjerne er nøje udvalgt og gennemarbejdet. Det giver dig det bedste afsæt for planlægning, gennemførelse og evaluering af din undervisning.

De bedste læringsmiljøer

De bedste rammer for undervisning og læring er didaktiserede og personlige læringsrum. Rum, som matcher den undervisning og læring, der finder sted. På Skoleblogs får du 22 didaktiserede læringsrum, som du selv kan justere og tilpasse til dig, dine elever og klasser.

De bedste vejledninger

Et billede siger mere end tusinde ord, hvad siger en videovejledning så ikke? Hundredevis af didaktiserede videotitler, som sætter ord og billeder på didaktiske koncepter, konkrete undervisningsidéer, tips, tricks og forslag til undervisning i næsten alle fag. Det er også her, du finder gennemarbejdet videoguides til alle værktøjer på Skoletube og læringsmiljøer på Skoleblogs.

u

Kontakt os

27142687

marcus@laerit.dk

Webtjenesten LærIT - ApS
Ellehammersvej 93
7500

Tilmeld nyhedsbrev