Driftsinfo og support

Her finder du vigtige driftsinformationer og kan kontakte supporten direkte

Skoletube består egentlig af 23 selvstændige platforme, som er dybt integreret på selve Skoletubefundamentet. Ud over de åbenlyse fordele ved det, kan der dog også være den ulempe at ét værktøj kan være udsat for et teknisk problem. Det kan sagtens være et isoleret problem, hvor kun dette ene værktøj på Skoletube har problemer.
Her på siden vil vi oplyse om de større eller mindre problemer, vi måtte kende til rundt omkring i de 23 værktøjer og på selve Skoletube. Vi vil holde jer opdateret om omfanget og tidshorisonten på hvornår problemet forventes afhjulpet.
Vi sætter en ære i at få eventuelle bugs/nedetid afhjulpet øjeblikkeligt. Vi har en direkte kontakt til alle vores leverandørers supportafdelinger og derfor ved vi erfaringsmæssigt at fejl som regel bliver løst meget hurtigt. I kan hjælpe os rigtig meget ved at kontakte os, hvis I oplever uhensigtsmæssigheder. Vi undersøger øjeblikkeligt jeres henvendelser. Beskriv gerne så detaljeret som muligt (hvis I emailer), fx hvilket udstyr. browser I benytter og hvad I præcist trykker på. osv. På forhånd tak.

 

Kontakt supporten direkte

Der er ikke nogle dumme spørgsmål!

Oplever du alt fra mindre bugs i et værktøj, større problemer på platformen eller bare har et spørgsmål om hvordan noget fungerer på Skoletube, så fang os direkte hér:
Webtjenesten LærIT.dk support
Tlf: 2714 2687
Mail: marcus@bennick.dk

Kendte fejl:

Fredag d. 16/9. Screencast O Matic har fejl med konvertering. Optagelserne bliver derfor aldrig færdiggjort. Vi håber at have fikset fejlen inden mandag. (RETTET)

Skoletubeappen virker pt ikke, hvis I har installeret ios10. Vi arbejder på sagen, men noget af det software vi bruger til at submitte til apple har også problemer med ios10 og derfor kan vi pt ikke sende en rettet version til apple. Beklager. Vi håber at I har en ny funktionel version mandag d. 19/9. (RETTET)

Torsdag d. 26/5. Vores konvertservere havde et problem mellem kl ca. 1030 – 12.30 . Medier, videoer uploaded i dette tidsrum blev desværre ikke håndteret korrekt og I bliver desværre nødt til at uploade/udgive igen. Vi beklager. Fejlen er rettet nu og videoer bliver konverteret korrekt nu.

mandag d. 18/4. Vi har fået meldinger om problemer med at få billeder ind i Animoto. Vi er på sagen. Forventer fejlen er fikset ca 12.30. (RETTET)

Lørdag d. 09/01: Screencast-O-matic åbner ikke. Sagen er fejlmeldt og forventes fikset senest mandag middag  (højst sandsynligt før) . Brug midlertidigt som alternativ Screencastify, som du finder på Skoletube via din Chromebrowser.  (RETTET)

Lørdag d. 09/01: TikiToki kan ikke gemme ændringer, ej heller kan der uploades billeder til Tiki. sagen er fejlmeldt og forventes fikset senest mandag middag  (højst sandsynligt før)  (RETTET)