Vælg en side

Gyldendal

indtænker Skoletube på alle fagportaler

gyldendalLærIT samarbejder med Gyldendal. Med knap 20 fagportaler på alle centrale fagområder for grundskolerne er Gyldendal en af de mest centrale udbydere af læremidler og herunder også digitale læremidler.
Igennem de senere år har Gyldendal og Skoletube samarbejdet om at koble det tilrettelagte undervisningsmateriale sammen med de mange digitale værktøjer og rammer. Det er blandt andet sket gennem nogle tekniske løsninger mellem de to brugerflader og gennem en integration af videovejledninger, eksempler og remixopgaver i fagportalerne.

Målrettede eksempler og videovejledninger

Vi har lavet en side i vores lærervejledning, hvor vi understøtter fagportalernes mange Skoletube opgaver. Her kan du, som en ekstra hjælp, se eksempler på løsninger af opgaver og få målrettede videovejledninger, som hjælper dig i arbejdet med opgaven og det udvalgte program.


Herover er en præsentation fra april 2015. 

Vi har integreret Skoletubes værktøjer i vores fagportaler i de færdige undervisningsforløb og vurderer i hvert enkelt tilfælde, hvornår bestemte værktøjer understøtter læringen og giver mulighed for at gå til det faglige stof på nye, givende måder. De værktøjer, vi benytter, skal frem for alt give faglig mening og kvalificere undervisningen til gavn for både lærere og elever. Du høster helt automatisk fordelene af samarbejdet – og de er mange: Web 2.0-værktøjerne, som Skoletube giver adgang til, er alle gennemtestede af danske brugere og nemme at gå til, og du slipper for at oprette og huske logins til et hav af web 2.0-værktøjer. Det eneste, du og dine elever behøver, er jeres Unilogin.

Malte von Sehested

Digital udviklingschef, Gyldendal