Unilogin udfaser ws02

Det betyder følgende for din institution

Hvad betyder udfasningen af ws02

Unilogin udfaser pr. 1/3-2018 deres ws02-webservice. LærIT.dk (Skoletube/Børnetube) har benyttet denne service siden 2011 og skifter nu til Unilogins nye ws17-lille, ws22 og ws71 webservices.

Skoletubes/Børnetubes funktionaliteter baserer sig i høj grad på, at Styrelsen for It og Læring (STIL) og Skoletubes/Børnetubes servere udveksler krypteret data gennem UNI-Login.

For at bevare alle funktionaliteter i Skoletube/Børnetube kræves nu som noget nyt, at den enkelte institution accepterer en dataaftale inden den 1. marts og aktivt i Unilogin brugeradministrationen godkender at institutionens data udveksles mellem tjenesteudbyderen og STIL-services.

 

Dette skal du gøre inden 01-03-2018

Vi har sendt en anmodning til skolens/daginstitutions UNI-Login-administrator, som allerede nu – via afkrydning –  kan godkende aftalen fra www.brugeradministration.emu.dk under punktet ’Dataaftaler’.

Se her, hvordan du godkender aftalen:

Læs mere her: https://viden.stil.dk/display/INFRA2/Godkendelse+af+dataaftale

N

Til Børnetubeabonnenter

(Nedenstående er IKKE aktuelt for institutioner som er med i en kommunaltegnet aftale, da dataaftale gældende alle kommunens daginstitutioner er sendt direkte til LærIT.dks kontaktperson i kommunen)

Har din institution tegnet selvstændigt abonnement på Børnetube skal institutionen udfylde nedenstående dataaftale.

Hent dataaftale her

Print > udfyld > underskriv og mail til webtjenesten LærIT ApS. Aftalen vil da blive underskrevet og sendt retur.

N

Til Skoletubeabonnenter

(Nedenstående er IKKE aktuelt for kommunale institutioner, da dataaftale gældende alle kommunens folkeskoler er sendt direkte til LærIT.dks kontaktperson i kommunen)

GÆLDENDE FRI/EFTER/PRIVAT-skoler:
Har din private institution tegnet abonnement på Skoletube skal institutionen udfylde og underskrive nedenstående dataaftale.

Hent dataaftale her

Print > udfyld > underskriv og mail til webtjenesten LærIT ApS. Aftalen vil da blive underskrevet og sendt retur.

 

Spørgsmål angående ovenstående?

Det er vigtigt for os at kunne hjælpe jer i mål med ovenstående så nemt og gnidningsfrit som muligt, så tøv ikke med at hive fat i os, hvis der skulle være spørgsmål eller andet i forbindelse med ovenstående.
Marcus Bennick, direkte tlf: 2714 2687