Vælg en side
- dagtilbuddenes digitale værktøjskasse
Børns Frihed til at 

Skabe og producere online

Børnetube er en mediesuite, hvor daginstitutioner kan skabe og organisere et understøttende digitalt arbejde med de pædagogiske læreplaner. Børnene kan i samspil med pædagogerne producere animationer, film, lydbilleder, storytelling og meget mere på de devices (iPads, mobiltelefoner, chromebooks, computere), som det enkelte børnehus har til rådighed. Det hele bag èt enkelt login.

Digidagi 2020

På Digidagi finder du altid de bedste oplægsholdere. Frontløbere på både den teoretiske og praktiske it-didaktik.

Du går altid fra et Digidagi med nye praktiske it-didaktiske ninja-tricks i ærmet.

13 online værktøjer

På Børnetube kan du både producere videoer, stopmotion film, tegneserier, redigere billeder, skabe animationsfilm, præsentationer, mindmaps, tidslinjer og meget mere. Børnetube tilbyder en enorm varietet i forhold til at vælge format eller form til dit eller børnenes indhold.

Nem og sikker lagring

Uanset hvad du producerer med Børnetubes 13 værktøjer, så havner de endelige produktioner på institutionens egen konto på Børnetube. Her har I ubegrænset plads til alt, hvad I producere og uploader – om det så er videoer, billeder eller diverse dokumentformater.

Vi gemmer det hele for jer sikkert og beskyttet på vores danske servere.

Del og samarbejde

Alt hvad du har på Børnetube er i udgangspunktet privat, men via kanaler, QR-koder eller links kan du dele det, som du producere med udvalgte andre, forældre eller hele verden.

Du kan på institutions, dagtilbuds og enkeltniveau oprette kanaler, hvorfor du kan samle og dele materialer og produktioner

Dokumentation og evaluering

På Børnetube findes en hel app dedikeret til planlægning af digitalt arbejde med udgangspunkt i en SMTTE model. Her kan arbejdet planlægges og dokumenteres overfor f.eks. forældre.

Evaluering og dokumentation er en væsentlig del af det pædagogiske arbejde. På Børnetube er det derfor muligt at integrerer børnenes produktioner og pædagogernes planlægningsarbejde direkte i allerede eksisterende Intranets og AULA.

Overgange og samarbejde

Børnetube er også tænkt i forhold til overgangen mellem Dagtilbud og Skole.

Børnene kan derfor, når de forlader dagtilbuddet, medbringe deres digitale produktioner, billeder og filer fra børnetube, og lade disse koble på det UNI-login, som børnene får, når de bliver skolebørn. Herefter tager Skoletube nemlig over, når børnene arbejder videre med det digitale i skolen på Skoletube.

GDPR og Datapolitik

Børnetube giver dig en hovedaftale og databehandleraftale. Vi sikrer samtidig, at alle de programmer, som du arbejder med på Børnetube bliver en del af aftalen.

På den måde får du i princippet mere end 13 databehandleraftaler i ét huk, og du kan føle dig fuldstændig sikker, når både børne og pædagoger arbejder med online digitale værktøjer via Børnetube.
Læs mere her.

børnetube

Vision og Mission

 

Vi vil revolutionere brugen af digitale medier i dagtilbud, ved at gøre nye kommunikationsværktøjer let tilgængelige for hele 0 – 6 års området i Danmark

.

Digitale værktøjer sætter den enkelte i stand til at deltage og komme til orde i mange sammenhænge og i mange forskellige modaliteter.

 

Børns forståelser og tanker skal medieres, hvis de skal eksistere for andre end dem selv. Digitale værktøjer skal derfor være let tilgængelige og lige ved hånden – specielt i forbindelse med læringsprocesser.

 

Vi tror på, at de rigtige digitale værktøjer kan kvalificere det daglige pædagogiske arbejde, og øge chancerne for at børn lykkedes som med- og egenproducenter.

Prøv børnetube

 

 

I har måske brug for at prøve Børnetube og Børnetubes mange værktøjer inden, I vælger at købe noget, og det kan vi godt forstå.

Derfor kan I kontakte os for at få 30 dages gratis prøveadgang.

Kontaktperson: Mette Lyngdal

Ring på: 2531 7672

Email: mette@laerit.dk

 

Bestil børnetube

Du kan til enhver tid bestille Børnetube til din institution eller kommune.

Vi sætter en ære I at kende vores kunder, deres behov og ønsker. Derfor kan købet af Børnetube ledsages af en snak om, hvordan I kommer bedst i gang med brugen af Børnetube.