Værktøjerne i praksis – didaktisk inspiration og trin-fortrin vejledninger 

Alle Skoletubes funktionaliteter og værktøjer er dokumenteret i trin-for-trin videovejledninger, som guider både elever og lærere sikkert i mål med projekter og produktioner på Skoletube.

Professionelle videovejledninger på dansk

Skoletubes tekniske vejledninger bringer dig sikkert i mål.

Digitale værktøjer er fantastiske, men nogle gange er der brug for at blive guidet i gang. Videovejledninger der trin-for-trin stilladsere dit arbejde med funktionaliteterne følger med Skoletube. Læn dig tilbage og lad dig guide sikkert ind i de fantastiske og mangfoldige muligheder, som Skoletubes værktøjer bringer.

 

Erfarne lærere giver dig inspiration i velafprøvede forløb

Mere end 150 inspirationsforløb

På Skoletubeguide finder du inspirationsindlæg, som du kan plukke og anvende direkte i din undervisning i morgen. Forløbene er udarbejdet af erfarene og uddannede lærere til alle værktøjerne på Skoletube. Forløbene er spækket med videoeksempler og didaktiske råd og guidens.

Skoletubehæftet er spækket med inspiration og overblik

Få det store overblik på 52 sider i Skoletubebogen

Du kan gratis hente en digital udgave af Skoletubebogen, eller du kan bestille trykte eksemplarer til lærereværelset for et mindre beløb, der dækker print & porto. I hæftet finder du en introduktion til skoletube, alle værktøjerne og QR-koder, som forbinder dig med videovejledningerne og inspirationsforløbene.

Workshops og masterclass i Skoletube og værktøjerne

Kurser og workshops skræddersyet til kommunen eller skolens behov

Har du lyst til at få et større indblik i VR, Podcasting, Green Screen, Booktrailers eller anden it-didaktisk praksis, så tilbyder vi kurser og workshops i samarbejde med de bedste konsulenter og lærere i Danmark.

Kontakt os for at høre mere og aftale nærmere.