Lærere og elevers digitale værktøjskasse

Skoletube giver elever og lærere de samme forudsætninger for at lære og undervise multimodalt ved at samle en diversitet af værktøjer et sted – som alle har adgang til.

Ubegrænset plads og ubegrænset brug af værktøjer

Sikkert og personligt samlingssted for alle elevens produktioner

På Skoletube kan eleverne både uploade, producere og streame ubegrænset. Alt hvad de uploader og producerer gemmes under “Mine medier”, som er elevens personlige og private arkiv. Her fra kan eleven vælge at dele en produktion med andre via et sikkert link eller via kanaler på Skoletube.

 

Netflix – bare med digitale værktøjer

27 af verdens bedste webtools –  lige ved hånden

Eleverne kan til enhver tid tilgå et af de 27 forskellige produktions- og præsentations værktøjer. Med et enkelt klik starter det valgte værktøj op direkte i browseren. Nemmere bliver det ikke at arbejde multimodalt og digitalt.

Ubegrænset plads – ubegrænsede muligheder

Alle produktioner samlet privat og delt i kanaler

Du kan uploade stortset alle formater til Skoletube. Der er ubegrænset plads og i “Mine medier” ligger dine produktioner privat og beskyttet. I kanaler kan du dele og samarbejde med andre. Læreren kan oprette klassekanaler og afleveringskanaler.

Log ind én gang.

UNI-login giver dig sikker adgang til dit Skoletube og alle værktøjer

Det velkendte uni-login åbner alle værktøjer og samlinger på Skoletube. Du kan ligeledes tilføje elever og hele klasser fra din egen skole til kanaler på Skoletube via uni-login. Uni-loginet er sikkert og bruges til prøver, læringsplatforme og andre digitale læremidler i Danmark.