En uddannelse er ikke kun verbal og skriftlig

Studietube tilbyder et miljø, hvor det er muligt at arbejde multimodalt med oplæg, afleveringer, projekter med mere. Undervisning er kommunikation og kommunikation er multimodal. Det er en uddannelse også, og derfor tilbyder vi muligheden for at kommunikere med video, lyd, billeder, animationer med mere på Studietube.

Ubegrænset plads og ubegrænset brug af værktøjer

Samlingssted for studerendes produktioner

På Studietube kan studerende både uploade, producere og streame ubegrænset. Alt hvad de uploader og producerer gemmes under “Mine medier”, som er den studerendes personlige og private arkiv. Her fra kan den studerende vælge at dele en produktion med andre via et sikkert link eller via kanaler på Studietube.

 

Netflix – bare med digitale værktøjer

27 af verdens bedste webtools –  lige ved hånden

De studerende kan til enhver tid tilgå et af de 27 forskellige produktions- og præsentations værktøjer. Med et enkelt klik starter det valgte værktøj op direkte i browseren. Nemmere bliver det ikke at arbejde multimodalt og digitalt.

Ubegrænset plads – ubegrænsede muligheder

Alle produktioner samlet privat og delt i kanaler

Du kan uploade stortset alle formater til Studietube. Der er ubegrænset plads og i “Mine medier” ligger dine produktioner privat og beskyttet. I kanaler kan du dele og samarbejde med andre. Underviseren kan oprette hold- og gruppekanaler samt afleveringskanaler.

Log ind én gang.

UNI-login eller WAYF giver dig sikker adgang til dit Studietube og alle værktøjer

Det velkendte uni-login åbner alle værktøjer og samlinger på Studietube. Du kan ligeledes tilføje studerende, klasser og hold fra din egen institution til kanaler på Studietube via uni-login. WAYF og Uni-login er sikkert og bruges til prøver, læringsplatforme og andre digitale læremidler i Danmark.