Værktøjerne i praksis – pædagogisk inspiration og trin-fortrin vejledninger

Alle Børnestubes funktionaliteter og værktøjer er dokumenteret i trin-for-trin videovejledninger, som guider dig og dine kollegaer sikkert i mål med aktiviteter og produktioner på Børnetube.

Professionelle videovejledninger på dansk

Børnetubes tekniske vejledninger bringer dig sikkert i mål.

Digitale værktøjer er fantastiske, men nogle gange er der brug for at blive guidet i gang. Videovejledninger der trin-for-trin stilladsere dit arbejde med funktionaliteterne følger med Børnetube. Læn dig tilbage og lad dig guide sikkert ind i de fantastiske og mangfoldige muligheder, som Børnetubes værktøjer bringer.

 

Erfarne pædagoger giver dig inspiration til velafprøvede aktiviteter

Fantastiske og kreative aktiviteter

På Børnetubeguide finder du inspiration til aktiviteter, som du kan plukke og anvende direkte i din børnegruppe i morgen. Forløbene er udarbejdet af erfarene og uddannede pædagoger. Aktiviteterne er spækket med videoeksempler og didaktiske råd og guidens.

Børnetubehæftet er spækket med inspiration og overblik

Få det store overblik på 48 sider i Børnetubehæftet

Du kan gratis hente en digital udgave af Børnetubehæftet, eller du kan bestille trykte eksemplarer til institutionen for et mindre beløb, der dækker print & porto. I hæftet finder du en introduktion til Børnetube, alle værktøjerne og QR-koder, som forbinder dig med videovejledningerne og inspiration til aktiviteter.

Workshops og masterclass i Skoletube og værktøjerne

Kurser og workshops skræddersyet til kommunen eller institutionens behov

Har du lyst til at få et større indblik i hvordan du kan bruge digitale værktøjer til at understøtte fagligheden? Så tilbyder vi kurser og workshops i Skræddersyet til jeres behov.

Kontakt os for at høre mere og aftale nærmere.