Institutionernes digitale krea-værktsted

Børneetube giver pædagogerne mulighed for at lave fantasifulde og legene aktiviteter, hvor børnene kan samskabe og producerer alt fra videoer, billeder, bøger til tidslinjer, plakater og Stop motion. Legen er I tingene og i værktøjerne på Børnetube.

Ubegrænset plads og ubegrænset brug af værktøjer

Sikkert  samlingssted for alle institutionens produktioner

På Børnetube kan institutionerne både uploade, producere og streame ubegrænset. Alt hvad I uploader og producerer gemmes under “Mine medier”, som er pædagogens personlige og private arkiv. Her fra kan pædagoger vælge at dele en produktion med forældre eller andre via et sikkert link eller via kanaler på Børnetube.

 

Netflix – bare med digitale værktøjer

14 af verdens bedste webtools –  lige ved hånden

Pædagoger og børn kan til enhver tid tilgå et af de 14 forskellige produktions- og præsentations værktøjer. Med et enkelt klik starter det valgte værktøj op direkte i browseren eller i app`en. Nemmere bliver det ikke at lege og skabe digitalt.

Ubegrænset plads – ubegrænsede muligheder

Alle produktioner samlet privat og delt i kanaler

Du kan uploade stortset alle formater til Børnetube. Der er ubegrænset plads og i “Mine medier” ligger dine produktioner privat og beskyttet. I kanaler kan du dele og samarbejde med andre. Pædagogen kan oprette barnets kanal til deling og dokumentation for forældre.

Log ind én gang.

UNI-login giver dig sikker adgang til dit Børnetube og alle værktøjer

Det velkendte uni-login åbner alle værktøjer og muligheder på Børnetube. Du kan ligeledes tilføje børn og hele stuer fra din egen institution til kanaler på Børnetube via uni-login. Uni-loginet er sikkert og bruges til AULA, prøver, læringsplatforme og andre digitale læremidler i Danmark.