Vælg en side
- skolernes digitale værktøjskasse

Priser

Prøv Skoletube

Frihed til at 

Undervise, producere og lære online

Skoletube giver dig fuld adgang til at skabe og producere i 22 af verdens mest (aner)kendte online værktøjer. Du får ubegrænset plads på vores danske servere, hvorfra du let kan dele med læreren, klassekammerater og forældre.
Uanset hvad du arbejder på eller hvor og hvornår, så er der simpel og nem adgang til det hele med UNI-Login

22 online værktøjer

På Skoletube kan du både producere portfolier og logbøger, redigere videofilm og billeder, skabe animationsfilm, præsentationer, tegneserier, mindmaps og meget mere. Skoletube tilbyder en enorm varietet i forhold til at vælge format eller form til dit indhold.

Nem og sikker lagring

Uanset hvad du producerer med Skoletubes 22 værktøjer, så havner de endelige produktioner på din egen konto på Skoletube. Her har du ubegrænset plads til alt hvad du producere og uploader – uanset om det er videoer, billeder eller diverse dokumentformater.

Vi gemmer det hele for dig sikkert og beskyttet på vores danske servere.

Del og samarbejde

Alt hvad du har på Skoletube er i udgangspunktet privat, men via kanaler, QR-koder eller links kan du dele det, som du producere med udvalgte andre eller hele verden.

I rigtig mange af vores værktøjer kan du arbejde kollaborativt eller kooperativt omkring en opgave eller produktion. Du kan også oprette kanaler med diverse indstillinger, så du kan oprette præcis de kommunikationsmønstre, som passer til din undervisning, elevgruppe eller klasse.

Didaktik og vejledning

I tilknytning til Skoletube har vi lavet Skoletubeguide. Her finder du dels trin-for-trin vejledninger, som på dansk dokumenterer de tekniske funktionaliteter på Skoletube og i alle værktøjerne, men du finder også mere didaktiske vejledninger.

De didaktiske vejledninger er forslag og anvisninger i forhold til, hvordan de enkelte værktøjer og Skoletube som samlet platform kan skabe en merværdi i din undervisning eller i forbindelse med elevernes læring.

Vi tilbyder selvfølgelig også præsentationer og hands-on kurser

LMS, login og integration

På Skoletube logger man ind med sit UNI-login. Herefter har man adgang til sine produktioner, sine grupper og alle værktøjer – det hele med ét enkelt login.

Skoletube er direkte eller indirekte integreret i diverse LMS`er og Intranets – herunder AULA.

Det sikre, at dine produktioner altid kan blive en del af alt den anden kommunikation og dokumentation, som foregår i forbindelse med skolen.

GDPR og Datapolitik

Skoletube giver dig en hovedaftale og databehandleraftale. Vi sikrer samtidig, at alle de programmer, som du arbejder med på Skoletube bliver en del af aftalen.

På den måde får du i princippet mere end 20 databehandleraftaler i ét huk, og du kan føle dig fuldstændig sikker, når både undervisere og elever arbejder med online digitale værktøjer via skoletube. Læs mere her.

Skoletube

Vision og Mission

Undervisning er kommunikation – derfor skal informationsteknologi og nye måder at kommunikere på være en naturlig del af undervisning.

 

Vi vil revolutionere måden at undervise på, ved at gøre nye kommunikationsværktøjer let tilgængelige for hele den danske undervisningsverden.

Digitale værktøjer sætter den enkelte i stand til at deltage og komme til orde i mange sammenhænge og i mange forskellige modaliteter.

 

Elevernes forståelser og tanker skal medieres, hvis de skal eksistere for andre end dem selv. Digitale værktøjer skal derfor være let tilgængelige og lige ved hånden – specielt i forbindelse med læringsprocesser.

 

Vi tror på, at de rigtige digitale værktøjer kvalificerer undervisningen og øger chancerne for vellykkede læringsprocesser markant.

Prøv Skoletube

 

 

I har måske brug for at prøve Skoletube og Skoletubes mange værktøjer inden, I vælger at købe noget, og det kan vi godt forstå.

Derfor kan I kontakte os for at få 14 dages gratis prøveadgang.

Kontaktperson: Marcus Bennick

Ring på: 2714 2687

Email: kontakt@laerit.dk

 

Bestil Skoletube

Du kan til enhver tid bestille Skoletube til din skole eller kommune.

Vi tilbyder et 1 årigt skoleabonnement til 38 kr ex moms pr elev/lærer (skolens samlede elev/lærertal)
Ved kommuneforespørgsel. Kontakt os

Vi sætter en ære I at kende vores kunder, deres behov og ønsker. Derfor kan købet af Skoletube ledsages af en snak om, hvordan I kommer bedst i gang med brugen af Skoletube.