- Uddannelsernes digitale værktøjskasse

Prøv Studietube

Frihed til at 

Undervise og studere online

Studietube giver dig fuld adgang til at skabe og producere i 22 af verdens mest (aner)kendte online værktøjer. Du får ubegrænset plads på vores danske servere, hvorfra du let kan dele med underviserer og medstuderende.
Uanset hvad du arbejder på eller hvor og hvornår, så er der simpel og nem adgang til det hele med UNI-Login eller Wyaf-login

22 online værktøjer

På Studietube kan du både producere portfolier og logbøger, redigere videofilm og billeder, skabe præsentationer, mindmaps, blogs, wikier, podcasts, skærmoptagelser og meget mere. Studietube tilbyder en enorm varietet i forhold til at vælge format eller form til dit indhold.

Nem og sikker lagring

Uanset hvad du producerer med Studietubes 22 værktøjer, så havner de endelige produktioner på din egen konto på Studietube. Her har du ubegrænset plads til alt hvad du producere og uploader – uanset om det er videoer, billeder eller diverse dokumentformater.

Vi gemmer det hele for dig sikkert og beskyttet på vores danske servere.

Del og samarbejde
Alt hvad du har på Studietube er i udgangspunktet privat, men via kanaler, QR-koder eller links kan du dele det, som du producere med udvalgte andre eller hele verden.

I rigtig mange af vores værktøjer kan du arbejde kollaborativt eller kooperativt omkring en opgave eller produktion. Du kan også oprette kanaler med diverse indstillinger, så du kan oprette præcis de kommunikationsmønstre, som passer til din undervisning eller studiegruppe.

Didaktik og vejledning

I tilknytning til Studietube har vi lavet Studietubeguide. Her finder du dels trin-for-trin vejledninger, som på dansk dokumenterer de tekniske funktionaliteter på Studietube og i alle værktøjerne, men du finder også mere didaktiske vejledninger.

De didaktiske vejledninger er forslag og anvisninger i forhold til, hvordan de enkelte værktøjer og Studietube som samlet platform kan skabe en merværdi i din undervisning eller i din studiegruppe.

LMS, login og integration

På Studietube logger man ind med sit UNI-login eller Wyaf-login (kommer snart). Herefter har man adgang til sine produktioner, sine grupper og alle værktøjer – det hele med ét enkelt login.

Studietube er direkte eller indirekte integreret i diverse LMS`er og Intranets. Det sikre, at dine produktioner altid kan blive en del af alt den anden kommunikation, som foregår i forbindelse med studierne – uanset om du er underviser eller studerende.

GDPR og Datapolitik

Studietube giver dig en hovedaftale og databehandleraftale. Vi sikrer samtidig, at alle de programmer, som du arbejder med på Studietube bliver en del af aftalen.

På den måde får du i princippet mere end 20 databehandleraftaler i ét huk, og du kan føle dig fuldstændig sikker, når både undervisere og studerende arbejder med online digitale værktøjer via Studietube. Læs mere her.

Studietube

Vision og Mission

Undervisning er kommunikation – derfor skal informationsteknologi og nye måder at kommunikere på være en naturlig del af undervisning.

 

Vi vil revolutionere måden at undervise på, ved at gøre nye kommunikationsværktøjer let tilgængelige for hele den danske undervisningsverden.

Digitale værktøjer sætter den enkelte i stand til at deltage og komme til orde i mange sammenhænge og i mange forskellige modaliteter.

 

Studerendes forståelser og tanker skal medieres, hvis de skal eksistere for andre end dem selv. Digitale værktøjer skal derfor være let tilgængelige og lige ved hånden – specielt i forbindelse med læringsprocesser.

 

Vi tror på, at de rigtige digitale værktøjer kvalificerer undervisningen og øger chancerne for vellykkede læringsprocesser markant.

Prøv Studietube

 

 

I har måske brug for at prøve Studietube og Studietubes mange værktøjer inden, I vælger at købe noget, og det kan vi godt forstå.

Derfor kan I kontakte os for at få 30 dages gratis prøveadgang.

Kontaktperson: Marcus Bennick

Ring på: 2714 2687

Email: kontakt@laerit.dk

 

Bestil Studietube

Du kan til enhver tid bestille Studietube til din uddannelsesinstitution.

Vi sætter en ære I at kende vores kunder, deres behov og ønsker. Derfor kan købet af Studietube ledsages af en snak om, hvordan I kommer bedst i gang med brugen af Studietube.

 

Priser:

Enkeltbrugerlicens (der kan minimum. købes 10 licenser af gangen):
299 kr ex moms pr brugerlicens pr år

Flerbrugerlicens (der kan minimum. købes 10 licenser af gangen):
ved køb af min 10%  af skolens størrelse: 199 kr ex moms pr brugerlicens pr år

Flatratelicens:
Institutionens samlede antal studerende/undervisere * 42 kr ex moms pr år

(abonnement kræver Unilogin eller Wayf)

 

Velkommen til Skoletube

Verdens bedste værktøjer målrettet uddannelser

Det hele samlet på en brugervenlig platform, sikkert på vores danske servere og bag et Wayf eller UNI-login.


Ubegrænsede multimodale muligheder

27 værktøjer, ubegrænset plads og altid tilgængelig

Studietubes værktøjer er webbaserede og tilgængelig på alle devices. De studerendes produktionerne gemmes privat, kan deles i kanaler eller på andre platforme. Streaming og plads er ubegrænset.


Fantastiske videovejledninger og support til alle

Didaktik og teknik på dansk og lige ved hånden

Tusindevis af danske videovejledninger og mere end 150 didaktiske inspirationsindlæg forfattet og produceret af didaktisk profesionelle. Altsammen på vores Skoletubeguide platform, som følger med Studietube & Skoletube.


På Studietube er du i sikre hænder

Vi har styr på sikkerhed, GDPR og databehandlere

Med dit Studietubeabonnement følger en databehandleraftale. Vi har styr på underdatabehandlere, har ISAE revisionserklæring og udarbejder TIAs på underdatabehandlere.Skoletubes brugere

Mere end 600.000 Studerende, elever og lærere har adgang til Studietube & Skoletube

Studietubes brugere tæller både ungdoms- og erhvervsuddannelser, universiteter, professionshøjskoler med flere. Alle undervisere på en uddannelsesinstitution kan tilgå alle værktøjerne, når og hvor det passer dem