Vi samarbejder med AULA, forlag og museer

På Skoletube kan du finde en del af den danske kulturarv. Det kan du fordi vi i høj grad vægter et samarbejde med danske kulturinstitutioner. Vi går også op i, at værktøjer og kulturarv indgår i meningsfulde forløb. Derfor vægter vi også et samarbejde med forlagene meget højt.

Find Skoletube & Børnetube i AULA

Vi samarbejder med AULA

Har du Skoletube eller Børnetube, så kan du integrere dine medier fra Skoletube eller Børnetube direkte i opslag, beskeder, begivenheder og lektioner.

Integrationen med AULA binder tingene sammen, og gør det nemmere for dig at kommunikere med billeder, video, lyd og tekst.

 

Find Skoletube i forlagsmaterialer og find kulturarv på skoletube

I samarbejde om remediering og didaktisering

Hos både Clio, Gyldendal og Alinea finder du forløb, som henviser til Skoletubes mange værktøjer. På Skoletube finder du ressourcekanaler, som lader elever og lærere remixe nogle af de største kulturelle værker.

 

På Skoletube kan eleverne røre ved kulturen

Remix kulturarven med ressourcekanaler

Museer og skoletjenester deler kunstværker, historiske billeder, film og tidslinjer i ressourcekanaler på Skoletube. Via ressourcekanalerne kan eleverne trække kulturarven direkte ind i værktøjerne og arbejde videre med den.

En API til det ene og det andet

Vores API´er gør det nemt at samarbejde med mange

Vi har udviklet en række API`er, som gør integrationen med Skoletube super nem for både forlag, museer og læringsportaler. Vi fokuserer på, at det skal være nemt for brugerne at arbejde gnidningsfrit mellem sites, portaler og Skoletube.