Aalborg Zoo

gør undervisningen levende

Kom tæt på nogle af Aalborg Zoos fascinerende dyr.

Aalborg Zoo har udgivet en række billeder af isbjørne, chimpanser, orangutanger og elefanter på Skoletube, som frit kan bruges i undervisningen.

 

Ressourcer

Skagens Museum har følgende kanaler på Skoletube:

Remixkanalen Skagens Museum – indeholder materialer til remix; tidslinje, tegneserier, Thinglinks. Det er altså materialer som I kan klone og bygge videre på selv i jeres besvarelse.

Ressourcekanalen Skagensmalerier – indeholder 20 af museets største værker. Tilmelding til denne kanal betyder at man derefter utroligt nemt kan importere disse materialer ind i nærmest alle Skoletubes værktøjer fx Slidemaker, Tiki-Toki, Thinglink, Prezi, Mindmeister og mange flere. Lær mere her.

Undervisningsmaterialer

Præsentér et dyr

Med værktøjet Animoto vil eleverne hurtigt og enkelt kunne sætte deres faktaviden og beskrivelser af et dyr sammen med de smukke billeder af enten elefanter, orangutanger, chimpanser eller isbjørne.

Lad eleverne gå sammen to og to og find oplysninger om deres valgte dyr på nettet, på læringscentret eller med et besøg i Aalborg Zoo. Derefter sætter de deres indtryk og viden sammen med billederne til en fiks og færdig film. Lidt ligesom filmen herunder.

http://www.skoletube.dk/video/648489/1844188519

Du kan hente inspiration i forløbet her, der også tager udgangspunkt i Animoto.

Børnestavning til billeder

Det er nemt at have lyst til at fortælle noget til de smukke og fascinerende billeder af dyr, som Aalborg Zoo har udgivet, også selv om man måske ikke lige har helt styr på at stave endnu.

Se forløbet Børnestavning til billeder, og brug det til forløb om dyr. Introduktionen til ideen og forløbet kan du se herunder.

Ophavsret

Allborgs Zoos billeder på Skoletube må bruges frit til undervisningsbrug. Der er indlagt vandmærke, der sikrer at billedet er krediteret korrekt, men hvis eleverne beskærer billederne skal de sikre sig at krediteringen Aalborg Zoo følger med værket.

Besøg museet

Aalborg Zoos hjemmeside. Kontaktperson Morten Smetana.