Skal du på DigiDagi 2018?

Odense Congress center torsdag den 4. oktober 2018

Børnetube inviterer til konferencedagen DigiDagi.
En inspirationsdag hvor fantastisk dokumetation og meningsfuld forældre kommunikation er omdrejningspunkterne. Hop ombord i praktiske og teoretiske perspektiver på det digitale pædagogfaglige landskab.

Det er en forrygende dag med masser af praksisnær inspiration, nye kreative ideer og summende begejstring, som du kan tage med hjem og bruge direkte i dit børnehus.

Hvad finder du på DigiDagi konferencen?

%

Kompetente oplæg

På DigiDagi finder du oplæg, med høj faglig substans og indlevende praksiseksempler. I de forskellige break out sessions dykker vi ned i det digitale i relation til fantastisk dokumentation og meningsfuld forældrekommunikation.

%

Pædagogfaglige ninjatricks

Du går altid fra DigiDagi med nye praktiske og pædagogfaglige ninja-tricks i ærmet. Vi gør en dyd ud af at bruge værktøjer og platforme kreativt med henblik på understøttelse af arbejdet med læringsmiljøer.

%

Episk engagement og fagligt netværk

Vi elsker faglighed, digitale værktøjer og netbaserede platforme, og vi tror på, at vores begejstring har en afsmittende effekt på deltagerne – psst… vi kan faktisk høre det, når der netværkes over lækker mad og kaffe i pauserne.

Keynotes

Digitale medier i dagtilbud – leg, pædagogik og dannelse

Digitale teknologier integreres i stigende grad i den pædagogiske praksis og mange steder skubber teknologien til pædagogikken – og omvendt – på interessante måder.

Stine Liv Johansen, lektor i børns medier ved Aarhus Universitet, vil i sit oplæg sætte ord på udfordringerne og komme med bud på, hvordan teknologi kan inddrages meningsfuldt i dagtilbud, så leg og pædagogik bliver omdrejningspunktet.

Børnetube og meningsfuld kommunikation

Nogle gange understøtter skriftsproget bedst den mening, du gerne vil have frem. Andre gange er det billeder eller film – og ofte er det en kombination af begge dele.

I dette indlæg giver Mette Lyngdal et indblik i de forskellige muligheder du har for at skabe meningsfuld kommunikation med de mange muligheder for at kombinere modaliteter i Børnetubes digitale værktøjer.

Det gode billede

Et billede siger mere end tusinde ord, men fortæller det også det, som var intentionen?

Stephan Brandt Lilliecrona, Fotograf på Tv2 nyhederne, giver i dette oplæg et indblik i, hvad det er, der gør det gode billede.

Med udgangspunkt i iPad`ens kamera tager Stephan os på en dannelsesrejse ud i det gode billede.

Tilmeld dig her

PRAKTISK INFO

Pris:
995,- pr. deltager

Tid:
Torsdag d. 4/10-2018 kl. 9:00 – 16:00

Sted:
Odense Congress Center

Ørbækevej 350 – 5220 Odense SØ

Forplejning:
Inkl. i pris er Morgenmad, Lun Frokostbuffet, Eftermiddagskage + kaffe, te og vand gennem hele dagen.

Vigtigt:
Husk iPad

Fejl: Kontaktformular ikke fundet.