Lav digitale julekalendere

med Skoleblogs, Thinglink, Padlet eller TikiToki

Digitale julekalendere

En digital julekalender med eget indhold eller klassens indhold kan sagtens laves på Skoletube/blogs og deles med forældre. Tilgå vores guides herunder.

Skoleblogs – julekalender, nedtælling og snevejr

Lav en julekalender med interaktive låger, flotte billeder og kommentarer. En julekalender på nettet til klassen, på PLC eller til hele skolen. Der er ingen grænser. Det hele er oprettet på forhånd, du skal bare fylde tekst, billeder, video, tegneserier, konkurrence, gaver, guf og knas ind i lågerne – og det er SUPER nemt med skoleblogs og skoletube i kombination.

Klik på billeder herunder for at springe over på Skoleblogs, hvor du kan se demo og videoguide.

 

Skoleblogs – julekalender, nedtælling og snevejr

Med dette plugin kan du lave snevejr, nedtællinger til jul og komme med små julekort på en hvilken som helst blog. De små beskeder kan bruges som en julekalender integreret direkte på bloggen, julevittigheder, små konkurrencer eller andet. Så kom sne, kom jul kom gaver og her er det hele i ét plugin.

Klik på billeder herunder for at springe over på Skoleblogs, hvor du kan se demo og videoguide.

 

3 bud på digitale julekalendere på Skoletube

Vi ser i en håndfuld videoguides, hvordan du kan oprette en digital julekalender med værktøjer som Thinglink, TikiToki og Padlet. Her kan du og/eller dine elever gemme digitalt indhold bag lågerne. Det kan være video, billeder, ja stort set alt.

Spring til videoklippene ved at trykke på billedet herunder.