Explain Everything Collaborative Whiteboard

NU en del af Skoletubepakken

Hent nyeste version af Explain Everything Collaborative Whiteboard . Version 1.0.1 fra d. 19/11-2016. En lang række bugs og forbedringer i Discover og samarbejdfunktionaliteten

 

Som vi offentliggjorte på årets Webitkonference tilbage i august er det lykkedes os at få en af de mest kendte og populære uddannelses-apps ind i Skoletubepakken. Nemlig Explain Everything.

 

 

Udviklingshuset bag Explain Everything er fantastisk visionært og produktet gennemgår i øjeblikket en forrygende udvikling. Det får I nu glæde af.

 

I første omgang er det vores ipadbrugere som får fuld adgang til Explain Everything, men I andre snydes ikke og indenfor nogle få måneder vil EE også være tilgængelig for ”Skoletubers” på Chromebooks, Android tablets og Windows via dedikerede Apps til disse platforme.

 

Er du Skoletuber og har du en ipad, så kan du NU få fingrene i en beta af Explain Eveythings NYE flagskib: Explain Everything Collaborative Whiteboard. Vi har helt ekstraordinært fået lov til at få fingrene i appen allerede nu og tilbyde vores brugere at teste den af. Sammen med testlandene island og New Zealand er Danmark det eneste land i verden der har adgang til EE Collaborative whiteboard. Hent den i Appstore NU.

 

Log på med dit Skoletube (Unilogin). Dette login giver adgang til en Premiumkonto.

 

Med denne nye version kan man arbejde sammen i projekterne.

 

EEs nye Discoverportal er en epokegørende nyhed og potentialet er nemt at få øje på. Det samme er de nye delingsmuligheder.

 

Explain everything og Skoletube er connected sammen 100%. Login, import af alle dine filer fra Skoletube til EE og eksport af video, billede, pdf og EEs nye format .explain til Skoletube.