- skolernes digitale værktøjskasse

Prøv Skoletube

15 + 5 =

Som stifter, er jeg uhyre stolt af, at det er lykkedes os at skabe en komplet kreativ digital værktøjskasse på Skoletube. Vi har integreret en bred vifte af verdens mest (aner)kendte digitale produktionsværktøjer. Det giver elever og lærere nem og direkte adgang til uendelige muligheder for selv at skabe og producere kreative faglige præsentationer og dele dem i en beskyttet undervisningssky bag et Unilogin. Skoletube er helt enestående og unik på verdensplan. En komplet produktions- og distributionsplatform målrettet og forbeholdt uddannelsesbrug i Danmark.
Vores platform har aldrig været bedre og vigtigere: tiden er forbi, hvor en lærer kan gå på nettet og finde et mere eller mindre gratis digitalt værktøj at bruge i undervisningen med eleverne. Det er nu direkte ulovligt at finde og håndplukke digitale værktøjer, hvis IKKE der samtidig indgåes gyldige kommunal-udstedte databehandleraftaler med den fundne leverandør.(og det er ikke nem procedure).  Ja! det er en ny virkelighed efter d. 25/5.18, hvor den nye EUpersondataforordning trådte i kraft og DERFOR er Skoletube netop nu vigtigere end nogensinde før, da I hér har adgang til en komplet digital værktøjskasse, som lever op til de meget høje krav som kommunernes juraafdelinger stiller til databehandlerkontrakter efter at den nye EU-dataforordning gjorde sin entre. Med Skoletube har I en fuld digital værktøjskasse, som lever fuldt op til den nye lovgivning om databeskyttelse, sikkerhed og persondatapolitik.

Og ydermere; De værktøjer og apps som er integreret på Skoletube og som er en del af Skoletubepakken er for de flestes vedkommende identiske eller tilpassede Pro/Premium/Edu versioner, som også kan købes direkte på værktøjernes egne (dot) com sites.
Skulle man købe disse værktøjer individuelt udenom Skoletube, vil den samlede pris pr elev løbe op i over 500 kr. pr elev pr år.

Det er fantastisk at vi på Skoletube kan tilbyde Wevideo og Book Creator OG ALLE DE ANDRE 20 værktøjer/apps – endda med en lang række følgefordele – i EN samlet pakke til kun 42 kr pr elev/lærer årligt. (2022pris)

Marcus Bennick

CEO, Webtjenesten LærIT.dk ApS