- Uddannelsernes digitale værktøjskasse

Prøv Studietube

10 + 14 =

Som stifter, er jeg uhyre stolt af, at det er lykkedes os at skabe en komplet kreativ digital værktøjskasse på Studietube. Vi har integreret en bred vifte af verdens mest (aner)kendte digitale produktionsværktøjer. Det giver studerende og lærere nem og direkte adgang til uendelige muligheder for selv at skabe og producere kreative faglige præsentationer og dele dem i en beskyttet undervisningssky bag et Unilogin. Studietube er helt enestående og unik på verdensplan. En komplet produktions- og distributionsplatform målrettet og forbeholdt uddannelsesbrug i Danmark.
Vores platform har aldrig været bedre og vigtigere: tiden er forbi, hvor en lærer kan gå på nettet og finde et mere eller mindre gratis digitalt værktøj at bruge i undervisningen med de studerende. Det er nu direkte ulovligt at finde og håndplukke digitale værktøjer, hvis IKKE der samtidig indgåes gyldige udstedte databehandleraftaler med den fundne leverandør.(og det er ikke nem procedure).  Ja! det er en ny virkelighed efter d. 25/5.18, hvor den nye EUpersondataforordning trådte i kraft og DERFOR er Studietube netop nu vigtigere end nogensinde før, da I hér har adgang til en komplet digital værktøjskasse, som lever op til de meget høje krav som institutionernes juraafdelinger stiller til databehandlerkontrakter efter at den nye EU-dataforordning gjorde sin entre. Med Studietube har I en fuld digital værktøjskasse, som lever fuldt op til den nye lovgivning om databeskyttelse, sikkerhed og persondatapolitik.

Og ydermere; De værktøjer og apps som er integreret på Studietube og som er en del af Studietubepakken er for de flestes vedkommende identiske eller tilpassede Pro/Premium/Edu versioner, som også kan købes direkte på værktøjernes egne (dot) com sites.
Skulle man købe disse værktøjer individuelt udenom Studietube, vil den samlede pris pr studerende løbe op i over 500 kr. pr studerende pr år.

Det er fantastisk at vi på Studietube kan tilbyde over 20 værktøjer/apps – endda med en lang række følgefordele – i EN samlet pakke til kun 42 kr pr studerende/lærer årligt. (2022pris)

Marcus Bennick

CEO, Webtjenesten LærIT.dk ApS