Screencast-O-matic v.2

Verdens bedste online skærmoptager!
Screencast-O-Matic v.2 er nu opdateret på Skoletube.
Den skulle vi bare have! Screencast-O-Matic er toppen af poppen, når det handler om skærmoptagere. Værktøjets muligheder og potentiale i undervisningen – både for elever og lærere –  kan ikke undervurderes. Nu har Skoletubere adgang til fuld PROversion af verdens bedste online skærmoptager. Det har de sådan set haft længe, men denne nye version 2, PROedition, er bare blevet ENDNU bedre. Redigeringsmulighederne er NU så smidige, nemme og intuitive at de kan måle sig med Camtasia (som er et flere tusind kroners program). Man ønsker nærmest at der SKAL redigeres i ens optagelser, da det er så fedt og nemt at gøre, haha. Prøv selv .
Marcus Bennick

CEO

I denne nye version af Screencast-O-matic kan du selvfølgelig optage alt på din skærm, men du får også nogle helt fantastiske redigeringsværktøjer. Derudover løser version 2 et stigende Javaproblem som især mange Macbrugere oplevede. Hvis man IKKE kan starte Screencast-O-matic v.2 direkte i browseren (pågrund af javaproblemer), så kan programmet nu downloades og installeres og efterfølgende startes op fra Skoletube.dk uden problemer.

Indtil videre kan der kun uploades til skoletube, men i starten af 2016 tilføjes en mulighed for også at kunne uploade direkte til sit Google Drev.

Videoteaser om Screencat-O-matic v1. (Ny teaser til v.2 ventes snart)

Mens vi venter på vores snarlige trin for trin videoguides om SOM v2, så kan I her se en engelsk guide til de nye redigeringsmuligheder: http://help.screencast-o-matic.com/channels/coeZrKjke#navback