Screencast-o-Matic åbner ikke!

What to do?

Screencast-O-Matic kræver Java – og det driller på nogle maskiner, specielt på Mac-computere. Programmet starter simpelthen ikke op. Øv.
Heldigvis er vi på vej med Screencast-O-matic v.2. Den er monsterfed og vil blive mulig at downloade og dermed åbne/starte uden Java (hvis man ikke kan åbne den direkte i browseren). Vi forventer at V2 er klar i januar2016. Glæd jer.

Starter Screencast-O-Matic ikke på din maskine, så kan du (indtil v2 udkommer) bruge vores anden skærmoptager, nemlig Screencastify. Den kræver ikke Java. Screencastify er en Chromebrowser extension vi har connected op med Skoletube. Den er super fin og du kan starte den NU! Du skal dog bruge Chromebrowseren for at kunne tilgå Screencastify. Har du ikke allerede Chrome på din maskine, så google den og download, installer. Den er gratis.

Herunder kan du se en lille videoteaser om Screencastify. Husk, at efter du har installeret Screencastify extensionen (ved at trykke på Screencastifyknappen på Skoletube), så starter du den helt oppe i højre hjørne i din browser. Ser du også i videoen nedenfor.