WIX FORLADER SKOLETUBE!

Efter noget bøvl med adgangen til Wix, må vi desværre sige permanent farvel til Wix. Wix.com har ønsket at ændre på den tekniske opsætning (api) der har været mellem Wix og Skoletube. Den nye opsætning (api) har ikke levet op til vores krav om gnidningsfrit flow, da den dybest set bare er et link til wix.com, hvor et login/password dértil er påkrævet. Det strider med Skoletubekonceptet, hvor ET login giver adgang til ALT. Wix.com har overrasket os ved ikke at ville samarbejde om en holdbar løsning. Desværre.

Det er næææsten lige så nemt at gå direkte på wix.com og oprette en ny bruger dér og benytte Wix direkte via wix.com. Og det er I selvfølgelig meget velkomne til. (for nye brugere)

Til alle jer Skoletube/wix brugere, som måske allerede har en række Wixprojekter liggende under jeres konto, så kan I stadig videreføre jeres konto under wix.com og fortsætte dér uden ændringer. Se videoen nedenfor.

Wix er svært at erstatte med lignende tjeneste, men handler det om at lave hjemmesider, så anbefaler vi at I kan bruge www.skoleblogs.dk. Skoleblogs er anderledes, men vil man lave fede hjemmesider så se eksempler via nedenstående links, som er dækket ind med videoguides. Man kan desuden arbejde sammen når man laver hjemmesider på skoleblogs.

http://skoleblogs.dk/2014/09/old-paper/

http://skoleblogs.dk/2013/11/timeline-elevens-log/

http://skoleblogs.dk/2013/06/noveller/

http://skoleblogs.dk/2012/01/byg-en-bogblog/

http://skoleblogs.dk/2013/07/pattern-news/

Man kan dog (med en workaround) tilgå sin Skoletube/Wix konto direkte via Wix.com. Det gør du således: